Pečené parmice na čerstvých bylinkách
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 313 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 195 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 98 mg
 - Draslík 968.5 mg
 - Vláknina 4680.3 mg
 - Vitamín A 4680.3 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 34.1 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Parmice zevnitř i zvenku omyjeme, osušíme a ochutíme solí a pepřem. Troubu rozpálíme na 200 stupňů. Rajčata a citron opláchneme a nakrájíme na tenká kolečka. Rukolu a petrželku omyjeme, lístky petrželky otrháme. Velkou zapékací mísu vymastíme olejem a naskládáme do ní ryby. Rozdělíme na ně petrželku, bobkové listy, rajčata a citron. Osolíme, opepříme, pokapeme zbytkem oleje a zakryjeme alobalem.
 - 
                                2
Pečeme na střední liště trouby cca 40 min. Na posledních 5 min. odstraníme alobal. Rucolu natrháme, rozložíme na talíře, na ni rozdělíme ryby a ihned podáváme.