Treska v páře
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 220 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 5 g
- Sodík 1118 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 74 mg
- Draslík 991.2 mg
- Vláknina 3680 mg
- Vitamín A 3680 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.6 mg
- Vitamín E 2.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku. 
- 
                                2Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        