Červené zelí s ananasem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
 - Sacharidy 60 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 726 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 2.3 mg
 - Draslík 903.6 mg
 - Vláknina 9628.4 mg
 - Vitamín A 9628.4 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 123.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve nakrájíme zelí, to vložíme do hrnce s vodou a dáme vařit.
 - 
                                2
Za občasného míchání vaříme zhruba 2 minuty. Přidáme sůl, hřebíček, pepř a na zelí nalijeme víno a vývar. Vaříme přibližně 15 minut.
 - 
                                3
Mezitím nakrájíme ananas a nastrouháme jablka, promícháme s marmeládou a přimícháme k zelí.
 - 
                                4
Když jablko změkne, vypneme a můžeme podávat jako přílohu k jakémukoliv masu.