Obložená štika
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 288 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 287 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 311.3 mg
 - Draslík 226.2 mg
 - Vláknina 1902.5 mg
 - Vitamín A 1902.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce štiky osolíme a přes síto zaprášíme moukou. Prudce je osmahneme na másle, podlijeme vínem a dopečeme.
 - 
                                2
Měkkou rybu upravíme na mísu, zakapeme výpekem a zasypeme nastrouhaným křenem a nasekaným koprem.
 - 
                                3
Pokrm ozdobíme dílky natvrdo uvařených vajec.