Telecí hrudí smažené (minutka)
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 363 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 1385 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 105.8 mg
 - Draslík 317 mg
 - Vláknina 1590 mg
 - Vitamín A 1590 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí hrudí očistíme, opláchneme, vložíme do slané vařící vody a 8-15 minut povaříme.
 - 
                                2
Povařené hrudí vyjmeme, vychladíme ve studené vodě, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme na porce.
 - 
                                3
Porce masa osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách usmažíme dozlatova.
 - 
                                4
Ihned podáváme.