Pstruh marinovaný
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 557 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 1247 mg
 - Bílkoviny 57 g
 - Uhlovodany 28 g
 - Cholesterol 145 mg
 - Draslík 1012.6 mg
 - Vláknina 4592.5 mg
 - Vitamín A 4592.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.4 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Pstruhy vyvrhneme, očistíme, důkladně omyjeme, na bocích od hřbetu dolů dvakrát nařízneme, aby se marináda dostala pod kůži. V misce smícháme olej s pikantní hořčicí, přisypeme papriku, špetku drcených feferonek, pepř, sůl, zázvor, nastrouhanou cibuli a citronovou kůru. Dobře rozmícháme a touto marinádou pstruhy pečlivě potřeme. Dáme je do chladu aspoň hodinu uležet.
 - 
                                2
Pstruhy smažíme v teflonové pánvi po obou stranách dorůžova. V létě můžeme takto marinované pstruhy grilovar na zahradním grilu.
 - 
                                3
Podáváme s bílým chlebem.