Zelenina dušená na kari

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 3 g Olej olivový
  • 4 g Kari koření
  • 150 g Zeleninová směs francouzská - mražená
  • 3 ml Omáčka sójová
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 75 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 2 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 61.7 mg
  • Vláknina 2656 mg
  • Vitamín A 2656 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Částečně rozmraženou zeleninu nasypeme do rendlíku na rozpálený olej, krátce orestujeme, podlijeme malým množstvím vody a chvíli podusíme. Zakápneme sojovou omáčkou, ochutíme kari kořením a dodusíme doměkka. Tekutina musí být úplně odpařená.

  • 2

    Zeleninu podáváme jako teplou přílohu.

Komentáře k receptu