Kapr na pivě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 319 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 270 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 110.8 mg
 - Draslík 520.8 mg
 - Vláknina 406.5 mg
 - Vitamín A 406.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.5 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kapra očistíme a osušíme, osolíme, posypeme zázvorem a jemně poprášíme moukou. Opečeme dozlatova na rozpáleném tuku.
 - 
                                2
Téměř upečeného kapra podlijeme pivem. Přidáme trochu nastrouhaného chleba, máslo a přilijeme trochu vody. Necháme kapra dodusit.
 - 
                                3
Hotové porce klademe na nahřátý talíř a podlijeme šťávou.