Treska dušená s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 218 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 83.9 mg
 - Draslík 117.3 mg
 - Vláknina 1676 mg
 - Vitamín A 1676 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 36 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 32.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filé naporcujeme, osolíme a obalíme v mouce. Porce opečeme na silně rozehřátém oleji po obou stranách.
 - 
                                2
Opečené filé vložíme do ohnivzdorného kastrolu a přilijeme vodu. Dusíme na mírném ohni asi 20 minut.
 - 
                                3
Před koncem dušení přidáme smetanu, sůl, cukr, citronovou šťávu a ještě několik minut podusíme. Nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.