Dušený kapr s česnekem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 383 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 329 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 165 mg
 - Draslík 945.6 mg
 - Vláknina 1693.3 mg
 - Vitamín A 1693.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 23.5 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ryby důkladně zbavíme šupin, vykucháme, dobře umyjeme studenou vodou, nakrájíme na porce, posypeme mletou paprikou, osolíme, opepříme. Ve větší pánvi rozpálíme olej a porce ryby z každé strany opečeme do zlatova. Na pánev přidáme oloupanou a drobně pokrájenou cibuli spolu s česnekem, přilijeme kečup, drobně nasekanou chilli papričku, podlijeme citrónovou šťávou, později i vodou. Přiklopíme poklicí a na mírném ohni dusíme přibližně 20 minut.
 - 
                                2
Hotové jídlo stáhneme z ohně, necháme 5 minut pod poklicí odpočinout, potom rozdělíme porce na mělké talíře a podáváme.