Tatranský pstruh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Pstruh
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 120 g Slanina vepřová
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Rajčata
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 382 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 525 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 107.4 mg
  • Draslík 781.4 mg
  • Vláknina 2132.5 mg
  • Vitamín A 2132.5 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.7 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájenou cibuli osmahneme na vyškvařené slanině.

  • 2

    Vložíme omyté, očištěné a osolené ryby, obalené v hladké mouce a osmahneme z obou stran.

  • 3

    Přidáme nakrájené žampiony a rajčata a pečeme doměkka. Ozdobíme petrželkou.

Komentáře k receptu