Sledi s estragonem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 520 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1062 mg
- Bílkoviny 38 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 420 mg
- Draslík 340.2 mg
- Vláknina 5432.5 mg
- Vitamín A 5432.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.7 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Pomeranč oloupeme, kůru z poloviny pomeranče nastrouháme, dužinu z celého pomeranče nakrájíme na velmi drobné kostičky, lístky estragonu posekáme najemno, jarní cibulky nakrájíme nadrobno. Do misky nasypeme strouhanku, kůru, dužinu, estragon, cibulku, osolíme, opepříme a promícháme. 
- 
                                2Touto nádivkou naplníme břišní dutiny očištěných a vykuchaných sleďů, ryby potřeme panenským olejem položíme na alobal a každého sledě zvlášť zabalíme. Ryby vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut. 
- 
                                3Ryby položíme na talíře i s alobalem, každý strávník si rybu rozbalí sám. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        