Bylinkové karbanátky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 438 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 39 g
 - Sodík 420 mg
 - Bílkoviny 17 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 3.2 mg
 - Vláknina 1258.5 mg
 - Vitamín A 1258.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvé bylinky dobře opláchneme pod tekoucí vodou, nasekáme je a promícháme.
 - 
                                2
Z mletého masa vytvarujeme karbanátky, které z obou stran osolíme a opepříme. Potom je obalíme v nasekaných bylinkách a v hladké mouce.
 - 
                                3
Vzniklé karbanátky smažíme v horkém oleji do zlatova.
 - 
                                4
Podáváme s bramborovou kaší a dušeným hlávkovým salátem.