Salát z ravioli a račího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 17 g
 - Sodík 1485 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 226.3 mg
 - Draslík 665.8 mg
 - Vláknina 13133 mg
 - Vitamín A 13133 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12.1 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ravioli vsypeme do vroucí osolené vody a dle návodou uvaříme.
 - 
                                2
Na másle orestujeme nastrouhanou mrkev s na kostičky nakrájenou cuketou. Jakmile zelenina pustí vodu, přiklopíme ji policí a 5 minut dusíme. Po 5 minutách ke směsi cukety a mrkve přimícháme nasekanou roketu, hrášek a uvařené račí maso. Vše zalijeme smetanou. Poté dusíme dalších 5 minut. Hotovou omáčku dle chuti osolíme, opepříme a zalejeme sherry brandy. Nakonec do omáčky přidáme kopr.
 - 
                                3
Omáčku servírujeme s uvařenými ravioli.