Jehněčí špízy
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 23 g
 - Sodík 135 mg
 - Bílkoviny 20 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 133.5 mg
 - Draslík 264.8 mg
 - Vláknina 4041.7 mg
 - Vitamín A 4041.7 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 114.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1583.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Den předem naložíme maso do marinády z medu, octa, oleje a česneku.
 - 
                                2
Na kolečka nakrájíme cuketu, cibuli a papriku nakrájíme na kostičky. Navlékáme na špejli střídavě maso, cibuli, papriku a cuketu.
 - 
                                3
Špízy pečeme při 180 stupních 30 minut.