Krutony s tatarskou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 837 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 74.8 mg
 - Draslík 279 mg
 - Vláknina 1364 mg
 - Vitamín A 1364 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.7 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hovězí a vepřové maso opláchneme, jemně umeleme, osolíme, přidáme pepř, mletou papriku, vejce, dobře promícháme a směs rozdělíme na 30 stejných dílů.
 - 
                                2
Z jednotlivých dílů tvarujeme malé biftečky, které v horkém oleji po obou stranách opečeme dozlatova. Spolu s biftečky opečeme mlékem navlhčenou žemli, nakrájenou na tenčí řezy ve tvaru trojúhelníků (3ks na 1 porci).
 - 
                                3
Opečené biftečky klademe na opečené trojúhelníčky (krutony) a zdobíme je střídavě hořčicí, tatarskou omáčkou a jemně nakrájenou cibulí.