Kárský šašlik

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 50 g Cibule
  • 100 g Rajčata
  • 20 g Slanina vepřová
  • 240 g Vepřové maso libové
  • 5 g Kopr čerstvý
  • 6 kávová lžička Rum
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 383 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 92 mg
  • Draslík 271.2 mg
  • Vláknina 7009.3 mg
  • Vitamín A 7009.3 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 48.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3036.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíma na malé kousky, naklepeme je, osolíme, opepříme a opaprikujeme. Vložíme do nádoby, poklademe plátky cibule, zakapeme citronovou šťávou a rumem a necháme odležet několik hodin.

  • 2

    Potom maso napichujeme střídavě se slaninou a cibulí na jehlu a grilujeme.

  • 3

    Hotové šašliky obkládáme nakrájenými rajčaty a sypeme nasekaným koprem.

Komentáře k receptu