Celerový salát s ředkvičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 220 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 617 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 9.5 mg
 - Draslík 365.1 mg
 - Vláknina 5826 mg
 - Vitamín A 5826 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.6 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer a ředkvičky nastrouháme nahrubo. Vsypeme do skleněné mísy.
 - 
                                2
Cibuli na prkénku nakrájíme najemno a přidáme k celeru a ředkvičkám. Nakapeme citrónovou šťávu a osolíme. Jako zálivku použijeme sojovou majonézu.
 - 
                                3
Vše spolu promícháme a můžeme ihned podávat. Zdobíme sekanou petrželkou.