Telecí játra smažená v trojobalu s pivem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 364 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 316 mg
 - Bílkoviny 44 g
 - Uhlovodany 11 g
 - Cholesterol 790.7 mg
 - Draslík 664.2 mg
 - Vláknina 446.4 mg
 - Vitamín A 446.4 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 18.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra omyjeme studenou vodou, odstraníme z nich blány a nakrájíme je na tenké plátky, které lehce naklepeme a na okrajích nařízneme. Pak je postupně obalíme v mouce, vajíčkách rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej, obalená játra v něm osmažíme z obou stran doměkka, pak je osolíme a podáváme.