Hovězí řízky zapečené se sněhem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 366 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 610 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 130.4 mg
 - Vláknina 21 mg
 - Vitamín A 21 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.6 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a posypeme grilovacím kořením. Řízky usmažíme na sádle z obou stran dozlatova, zalijeme vývarem, ochutíme kmínem a pod poklicí na mírném plameni dusíme doměkka.
 - 
                                2
Udušené řízky přeložíme do máslem vymazaného pekáče, podlijeme vydušenou šťávou a na každý řízek navrstvíme sníh z bílků. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a zapečeme.