Zaječí karbanátky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 841 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 69 g
- Sodík 588 mg
- Bílkoviny 39 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 230.1 mg
- Draslík 676.4 mg
- Vláknina 1314 mg
- Vitamín A 1314 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zaječí předek s vnitřnostmi bez jater a bůček, umeleme. 
- 
                                2Ostatní maso na kostech, osolíme a podusíme, podlité doměkka. Maso z kostí seškrábeme a přidáme k mletému masu. Slaninu, pokrájíme a vyškvaříme, přidáme vejce, necháme zhoustnout a přidáme k masu. 
- 
                                3Osolíme, opepříme, přidáme citrónovou kůru, bílek a zahustíme strouhankou. Ze směsi děláme karbanátky které pečeme na oleji. 
- 
                                5
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        