Salát z červeného zelí s česnekem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Zelí hlávkové červené
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 51 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 114 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 157.9 mg
  • Vláknina 2717.3 mg
  • Vitamín A 2717.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 36 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mísu, ve které připravujeme salát, vytřeme rozpůleným stroužkem česneku.

  • 2

    Zelí jemně nakrájíme, spaříme, omyjeme a necháme okapat. Vložíme je do mísy, osolíme, opepříme a přilijeme olej a ocet. Vše dobře promícháme.

Komentáře k receptu