Hovězí maso v pórku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 431 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 206 mg
 - Bílkoviny 29 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 87.6 mg
 - Draslík 280.1 mg
 - Vláknina 5603.3 mg
 - Vitamín A 5603.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.1 mg
 - Vitamín E 1.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme po všech stranách na polovině dávky tuku, osolíme, podlijeme vodou a dusíme. Během dušení přeléváme maso šťávou a podléváme vodou, přidáme také mletý zázvor.
 - 
                                2
Ze zbylého tuku a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme ji k masu, rozšleháme a dále dusíme.
 - 
                                3
K téměř měkkému masu přidáme pórek nakrájený na nudličky, osolíme a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Podáváme s vařenými bramborami.