Hanácký zelný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 1378 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 284.4 mg
 - Vláknina 6665 mg
 - Vitamín A 6665 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.8 mg
 - Vitamín E 3.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné zelí nakrájíme na nudličky, povaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
 - 
                                2
Majonézu zředíme octem a smícháme s jemně nakrájenou cibulí, nakrájenou okurkou, hořčicí, cukrem a solí. Nalijeme na zelí a dobře promícháme.