Pikantní pstruh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 800 g Pstruh
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
  • 3 ks Feferony
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 dl Jogurt bílý
  • 0.4 dl Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 430 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 325 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 128.8 mg
  • Draslík 860.6 mg
  • Vláknina 538.8 mg
  • Vitamín A 538.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěného pstruha osolíme, zaprášíme kořením, vyplníme na kolečka nakrájenými feferonkami a česnekem a uložíme do druhého dne do chladničky.

  • 2

    Připraveného pstruha upečeme na oleji.

  • 3

    Podáváme s rozšlehaným bílým jogurtem.

Komentáře k receptu