Italská polévka s rýží a hráškem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 199 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 12 g
- Sodík 345 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 12 g
- Cholesterol 26.3 mg
- Draslík 39.8 mg
- Vláknina 2162.5 mg
- Vitamín A 2162.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vodou a dobře povaříme. 
- 
                                2Do polévky zavaříme spařenou rýži a uvaříme ji doměkka. Přidáme okapaný hrášek, osolíme a necháme jen přejít varem. 
- 
                                3Zvlášť podáváme nastrouhaný sýr. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        