Dušené rybí filé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 180 g Cibule
  • 1000 g Filé rybí
  • 400 g Rajčata
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 200 ml Víno bílé
  • 40 ml Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 321 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 68 mg
  • Bílkoviny 106 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 3 mg
  • Draslík 351.6 mg
  • Vláknina 4049.8 mg
  • Vitamín A 4049.8 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.6 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Filé osolíme, opepříme a pokapeme citrónem.

  • 2

    Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní filé, na kolečka nakrájená rajčata a drobně nasekanou cibuli.

  • 3

    Vše zalijeme bílým vínem a přiklopené dáme dusit do středně vyhřáté trouby.

Komentáře k receptu