Zapékané skopové maso

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 160 g Cibule
  • 1000 g Skopové maso přední
  • 360 g Brambory
  • 180 g Rajčata
  • 30 g Máslo čerstvé
  • 3 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 544 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 44 g
  • Sodík 287 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 139.3 mg
  • Draslík 866.8 mg
  • Vláknina 4653.2 mg
  • Vitamín A 4653.2 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.6 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na kostky pokrájené maso vaříme podlité vodou cca 20 minut v tlakovém hrnci.

  • 2

    K masu přidáme pokrájené brambory a cibuli, sůl, pepř a vaříme ještě 10 minut.

  • 3

    Uvařenou směs přendáme do pekáčku, přisypeme nakrájená rajčata, zalijeme rozpuštěným tukem a dáme péct.

Komentáře k receptu