Rybí kebab
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 536 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 191 g
 - Sodík 552 mg
 - Bílkoviny 70 g
 - Uhlovodany 9 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 415.2 mg
 - Vláknina 15263 mg
 - Vitamín A 15263 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.3 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 12.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvou rybu očistíme, vykucháme, dobře omyjeme a nakrájíme na větší kusy, osolíme, necháme 30 minut v chladničce.
 - 
                                2
Kořenovou zeleninu: mrkev, celer, pastinák a petržel očistíme, omyjeme, nahrubo nastrouháme a dáme do misky.
 - 
                                3
Na pánvi v rozpáleném oleji krátce orestujeme drobně pokrájenou cibuli, pak k ní přidáme 1/2 nastrouhané zeleniny a pod pokličkou dusíme maximálně 6 minut. Potom na zeleninu položíme porce ryby, zakryjeme zbývající zeleninou, přidáme 5 zrnek pepře, osolíme a dolijeme přibližně 4 dl vody.
 - 
                                4
Dusíme při mírné teplotě pod pokličkou, do změknutí ryby asi 20-25 minut (podle druhu ryby).
 - 
                                5
Při servírování rybu pokapeme citronovou šťávou.