Salát z rýže a hrášku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 157 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 0 g
- Sodík 65 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 194.7 mg
- Vláknina 5247.3 mg
- Vitamín A 5247.3 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.3 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rýži uvaříme podle návodu na obalu a necháme vychladnout. Hrášek vaříme ve slané vodě 15 minut, scedíme, necháme okapat a také vychladnout. 
- 
                                2Smícháme ocet s vodou, přidáme cukr a ochutíme špetkou soli a pepře, přisypeme posekaný estragon a kerblík. 
- 
                                3Rýži smícháme s hráškem a zalijeme octovou zálivkou. Salát podáváme vychlazený. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        