Telecí maso na paprice s párkem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 611 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 45 g
- Sodík 522 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 165.4 mg
- Draslík 672.6 mg
- Vláknina 4183.3 mg
- Vitamín A 4183.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 77 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Maso nakrájíme na střední kostky, cibuli nadrobno, rajčata na kostičky, párky na kolečka. 
- 
                                2V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Do hrnce vložíme kostky masa, osolíme, opepříme, promícháme a necháme restovat, dokud maso nepustí šťávu. Nyní přidáme rajčata, podlijeme vodou, ochutíme majoránkou a dusíme nejméně půl hodiny. Maso vyjmeme, šťávu necháme trochu vysmahnout, zasypeme moukou, mletou paprikou, necháme rozpustit v tuku, podlijeme vodou, maso vrátíme do omáčky, přilijeme smetanu a povaříme 20 minut. 
- 
                                3Mezitím si na másle orestujeme kolečka párků a vmícháme je do omáčky. 
- 
                                4Podáváme s rýží. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        