Telecí maso na paprice se smetanou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 398 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 417 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 202.8 mg
 - Draslík 713.7 mg
 - Vláknina 1068.5 mg
 - Vitamín A 1068.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.6 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.
 - 
                                3
Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme šálkem kyselé smetany a mírně povaříme.