Telecí maso na paprice s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 97071 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 170.3 mg
 - Draslík 740.3 mg
 - Vláknina 2028.5 mg
 - Vitamín A 2028.5 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.1 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.
 - 
                                2
Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.
 - 
                                3
Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, přidáme dvě oloupaná, nakrájená rajčata a mírně povaříme.
 - 
                                4
Jako přílohy podáváme rýži, vařené brambory, těstoviny, noky, rohlíky.