Kapr smažený v pivním těstíčku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 709 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 46 g
- Sodík 317 mg
- Bílkoviny 49 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 226.3 mg
- Draslík 852.9 mg
- Vláknina 39.8 mg
- Vitamín A 39.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4 mg
- Vitamín E 4.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Připravíme těstíčko. Smícháme 8 lžic mouky, 1 špetku soli, 1 rozšlehané vejce a pivo. 
- 
                                2Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, osolíme 2 špetkami soli a posypeme pepřem. Poté obalíme ve 2 lžících mouky a protáhneme připraveným těstíčkem. 
- 
                                3Kapra smažíme v rozpáleném oleji na mírném plameni, aby se porce dobře propekly. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        