Farfalle s ančovičkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 723 kcal
 - Sacharidy 99 g
 - Tuky 25 g
 - Sodík 712 mg
 - Bílkoviny 23 g
 - Uhlovodany 99 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 441.5 mg
 - Vláknina 13580 mg
 - Vitamín A 13580 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvaříme těstoviny v osolené vodě podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
 - 
                                2
Do vroucí vody dáme fazolky, necháme 5 minut stát, scedíme a propláchneme studenou vodou.
 - 
                                3
Ančovičky a fazolky smažíme na olivovém oleji 2–3 minuty. Přidáme drcený česnek a smažíme jej asi minutu. Potom zamícháme třešňová rajčata.
 - 
                                4
Omáčku nalijeme na těstoviny, promícháme a prohřejeme. Porce posypeme nastrouhaným parmezánem.