Roštěnky na leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 432 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 979 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 137.5 mg
 - Draslík 408 mg
 - Vláknina 8520 mg
 - Vitamín A 8520 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 52.8 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na sádle osmažíme cibuli nadrobno, přisypeme papriku a zpěníme. Podlijeme lehce vodou a vložíme naklepané, nasolené a opepřené roštěnky. Zakryté zvolna dusíme, podle potřeby podléváme. Když je maso poloměkké, přidáme prolisovaný česnek a kmín. Do téměř měkkého masa přidáme nakrájenou papriku a rajče a dodusíme.