Roštěnky na kari
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 561 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 34 g
 - Sodík 1486 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 27 g
 - Cholesterol 85.5 mg
 - Draslík 1013.9 mg
 - Vláknina 7015 mg
 - Vitamín A 7015 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 15.6 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, feferonky na nudličky.
 - 
                                2
V pánvi rozpálíme olej, přiložíme roštěnky a zprudka osmahneme z obou stran. Maso vyndáme, do oleje nasypeme cibuli, zpěníme, přidáme lečo, okořeníme zázvorem, kari kořením, zakápneme sojovou omáčkou, podle chuti osolíme a opepříme. Podusíme, přidáme feferonky, provaříme a odstavíme.
 - 
                                3
Na talíře upravíme maso, doplníme vařeným bramborem a dušenou zeleninou.