Treska zapečená s krevetami a chřestem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 500 g Treska filety
  • 125 g Krevety tygří - loupané
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Vaječný bílek slepičí
  • 1 ks Chřest sterilovaný
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Tvaroh měkký bez tuku
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 125 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 1185 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 65.6 mg
  • Draslík 520.4 mg
  • Vláknina 7207 mg
  • Vitamín A 7207 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43.3 mg
  • Vitamín E 2.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do zapékací mísy rozložíme vyloupané krevety, vyklopíme konzervu nakládaného chřestu a přidáme několik snítek petrželky.

  • 2

    Filety z tresky smícháme s tvarohem a bílky. Přidáme do zapékací mísy, vše osolíme a opepříme.

  • 3

    Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 30 minut.

Komentáře k receptu