Domácí chléb z bramborové kaše

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 125 g Mouka pšeničná
  • 250 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 250 ml Voda pitná
  • 1.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Cukr krupice
  • 1.5 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 hrst Bramborová kaše sušená
  • 1 hrst Semínka slunečnicová loupaná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 361 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 235 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 14.4 mg
  • Draslík 12.9 mg
  • Vláknina 3824 mg
  • Vitamín A 3824 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vodu, změklé máslo, sůl, cukr, instantní bramborovou kaši, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Těsně před ukončením hnětení přisypeme slunečnicová semínka. Poté těsto v pekárně vykyne a následně se chléb upeče. Po vychladnutí si pak vychutnáme vynikající domácí chléb z bramborové kaše.

Komentáře k receptu