Domácí chléb s koprem a cottage sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 130 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 375 g Mouka pšeničná hladká T 650
  • 250 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Droždí sušené
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Cibule sušená
  • 3 polévková lžíce Cottage sýr
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 330 kcal
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 159 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 6.1 mg
  • Draslík 59.9 mg
  • Vláknina 6041 mg
  • Vitamín A 6041 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vlažnou vodu, změklé máslo, cukr, sůl, sušené mléko, sýr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme cibuli a nasekaný kopr a necháme pekárnu dál pokračovat. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Komentáře k receptu