Králík po řecku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1580 kcal
 - Sacharidy 39 g
 - Tuky 91 g
 - Sodík 5831 mg
 - Bílkoviny 130 g
 - Uhlovodany 39 g
 - Cholesterol 6044 mg
 - Draslík 1315.1 mg
 - Vláknina 32800 mg
 - Vitamín A 32800 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Králíka naporcujeme na 4 porce.
 - 
                                2
Pancettu nakrájíme na kostičky a osmažíme dozlatova. Z hrnce ji vybereme děrovanou naběračkou, aby tuk zůstal v hrnci.
 - 
                                3
Na tuku z pancetty opečeme nasekanou cibuli a česnek (celé stroužky, neoloupané). Orestujeme.
 - 
                                4
Přidáme králíka a ze všech stran ho orestujeme.
 - 
                                5
Poté přidáme pokrájená sušená rajčata, olivy na kolečka, kapary, větvičku rozmarýnu, bobkový list, víno i vývar.
 - 
                                6
Dusíme hodinu a půl. Šťáva by se měla téměř vypařit (v případě potřeby podléváme). Vyjmeme rozmarýn a bobkový list.
 - 
                                7
Osolíme a podáváme.