Frankfurtská pečeně s párkem II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Párky Frankfurtské
  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 500 ml Hovězí vývar základní
  • 200 ml Smetana
  • 1 ks Cibule
  • 4 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 1 polévková lžíce Paprika sladká
  • 2 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 598 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 51 g
  • Sodík 1011 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 75 mg
  • Draslík 158.7 mg
  • Vláknina 1987.5 mg
  • Vitamín A 1987.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Párky nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek najemno.

  • 2

    V misce smícháme hořčici, smetanu, osolíme a opepříme.

  • 3

    Cibuli a česnek orestujeme na sádle, zasypeme paprikou a moukou a chvíli povaříme. Přilijeme vývar a přidáme párky. Vaříme 15 minut. Poté přidáme smetanovou směs. Povaříme 5 minut a podle chuti osolíme a opepříme.

  • 4

Komentáře k receptu