Hovězí maso s mraženou zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 75 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 250 g Zeleninová směs jarní - mražená
  • 400 g Hovězí maso přední
  • 60 g Olej stolní
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý celý
  • 2 stroužek Česnek
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 427 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 85.4 mg
  • Draslík 377.8 mg
  • Vláknina 7195.5 mg
  • Vitamín A 7195.5 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 16.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kostky.

  • 2

    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, pepř, sůl, podlijeme vodou a dusíme téměř doměkka.

  • 3

    Mezitím rozmrazíme zeleninovou směs, kterou přidáme k dušenému masu a vše dusíme doměkka.

  • 4

    Nakonec přidáme česnek a zjemníme máslem.

  • 5

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu