Dušené kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Vepřové kotlety
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 348 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 142 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 112.2 mg
  • Draslík 552 mg
  • Vláknina 921.3 mg
  • Vitamín A 921.3 mg
  • Vitamín B6 1.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety zlehka naklepeme, nařízneme po obvodu kosti, okořeníme a poprášíme hladkou moukou.

  • 2

    Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na tuku a na obou stranách osmahneme kotlety.

  • 3

    Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka.

  • 4

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu