Skopové maso na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Slanina vepřová
  • 750 g Skopový hřbet
  • 1 kávová lžička Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 520 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 17 mg
  • Draslík 52 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné maso vykostíme a nakrájíme na plátky. V případě, že jsou plátky větší, rozpůlíme je. Maso lehce naklepeme, osolíme a navlékneme na jehlici střídavě se stejně velkými plátky slaniny. Navléknuté maso zploštíme a opékáme na roštu z každé strany 3 minuty. Maso lze upéci také na rožni.

  • 2

    Jako přílohu podáváme chléb nebo rýži.

Komentáře k receptu