Těstovinový nákyp s uzenou rybou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Pórek
  • 200 g Makrela uzená
  • 500 g Těstoviny konzumní
  • 350 ml Smetana 12% (konzumní)
  • 1 hrst Kopr čerstvý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 758 kcal
  • Sacharidy 106 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 114 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 72.5 mg
  • Draslík 336.1 mg
  • Vláknina 2755.8 mg
  • Vitamín A 2755.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.3 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 91.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dle návodu uvaříme těstoviny.

  • 2

    Dvě minuty před odstavením přidáme k těstovinám očištěný, nakrájený pórek.

  • 3

    Uvařené těstoviny s pórkem slijeme a necháme okapat.

  • 4

    Vmícháme do smetany hořčici a osolíme a opepříme.

  • 5

    Na kostky nakrájíme uzenou rybu a promícháme v hrnci s těstovinami.

  • 6

    Osolíme, opepříme a dáme do vymazané zapékací mísy.

  • 7

    Zalijeme ochucenou smetanou a 30 minut zapékáme.

  • 8

    Hotový pokrm posypeme nasekaným koprem a podáváme se zeleninovou oblohou.

Komentáře k receptu