Polévka s masovými nočky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 87 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 27 g
- Sodík 456 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 135.1 mg
- Draslík 207.1 mg
- Vláknina 1952 mg
- Vitamín A 1952 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Očištěnou, jemně nakrájenou zeleninu uvaříme v osolené vodě. 
- 
                                2Omyté maso dvakrát umeleme, osolíme a prohněteme s vejcem. Lžičkou vykrajujeme malé nočky a zaváříme je do zeleninové polévky. Vaříme asi 10 minut. 
- 
                                3Nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželku (nebo pažitku). 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        