Mořská ryba s omáčkou z vína
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 260 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 8 g
 - Sodík 49 mg
 - Bílkoviny 36 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 89.6 mg
 - Draslík 80 mg
 - Vláknina 818.6 mg
 - Vitamín A 818.6 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tresku nakrájíme na menší kousky a osolíme.
 - 
                                2
Cibuli oloupeme, rozkrájíme na kousky, osmahneme na másle a vyjmeme. Do másla přisypeme mouku a připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme vínem. Dobře rozšleháme.
 - 
                                3
Do omáčky vložíme osolené kousky ryby a vaříme asi 15 minut. Pokud je omáčka příliš hustá, zředíme ji trochou vody.
 - 
                                4
Podáváme s toasty.