Telecí karbanátky II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 793 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 63 g
 - Sodík 410 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 187.9 mg
 - Draslík 506.1 mg
 - Vláknina 115.5 mg
 - Vitamín A 115.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.1 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozkrájené žemle namočíme v mléce a vymačkáme.
 - 
                                2
Oboje maso očistíme, rozkrájíme na kostky a umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, řádně rozmícháme.
 - 
                                3
Na prkénku posypaném moukou tvarujeme placičky na prst vysoké. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém tuku.