Dušené červené zelí s hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 280 kcal
 - Sacharidy 38 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 795 mg
 - Bílkoviny 9 g
 - Uhlovodany 38 g
 - Cholesterol 15.9 mg
 - Draslík 990.8 mg
 - Vláknina 21640 mg
 - Vitamín A 21640 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 201.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 19.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci zpěníme na másle drobně pokrájenou cibuli. Červené zelí omyjeme a nakrájíme na tenké proužky, které dáme na zpěněnou cibuli.
 - 
                                2
Omyté papriky bez jádřinců nakrájíme na kousky, přidáme k zelí a ještě přisypeme mladý hrášek.
 - 
                                3
Zalijeme vývarem, osolíme podle chuti, přidáme 7 zrnek pepře,
 - 
                                4
1 lžičku kmínu, vše promícháme a dusíme doměkka.